Leveransinformation

1. Köpvillkor
VSKD Artstore rekommenderar att du i samband med varje köp läser igenom våra köpvillkor för att försäkra dig om att dessa inte ändrats sedan du handlade sist. Om något har förändrats kommer detta att tydligt visas högst upp på sidan. I och med att du klickar på “Skicka beställningen” accepterar du våra säljvillkor.

2. Service
VSKD Artstore erbjuder alltid trygg, smidig och snabb service.
3. Det är tryggt att handla från VSKD Artstore
-Vi har öppet dygnet runt.
-Du har alltid 14 dagars öppet köp och full bytesrätt.
-Snabba leveranser, 1-5 dagar på lagervaror.
-Du kan alltid kontakta oss om du har frågor.

4. Allmänt
-Alla varor förblir VSKD Artstore egendom tills full betalning kommit bolaget tillhanda. -Alla försök till bedrägerier polisanmäls. VSKD Artstore förbehåller sig rätten att häva ett köp om bedrägeri misstänks. -Minsta beställningsbelopp som behandlas är 100kr inklusive moms. -Förskottsbetalningar accepteras, se nedan för vidare instruktioner. Vi accepterar inte kontant betalning via post.
5. Moms m.m
-VSKD Artstore reserverar sig för eventuella “tryckfel” på denna webbsida.
-Vi kan inte garantera att alla bilder exakt återger produkternas verkliga utseende.
-I priserna ingår moms 25% eller 6%. -Är du under 18 år så måste du ha målsmans tillstånd för att handla från VSKD Artstore.
6. Betalning
VSKD Artstore använder betalning via PayPal,förskottsbetalning och postförskott som betalning! Vi har även upphämtning i butik som alternativ, då kan du betala kontant.
Postförskott
Du betalar varorna när du löser ut ditt postpaket på Postens uthämtningsställe, expeditionsavgift + ev fraktkostnad
7. Leverans
-Vi skickar alla våra paket med Posten. Du får antingen en avi i brevlådan eller ett SMS i din mobil när paket kommit. På avin står det till vilket av Postens uthämtningsställe du ska gå till för att hämta ditt paket. Normal leveranstid är 1-15 arbetsdagar.

-Eventuella fel eller avvikelser i order meddelas via email för bekräftelse innan leverans. Var vänlig kolla din e-post dagarna efter beställning för eventuell förfrågning från VSKD Artstore
Outhämtade paket
Vid ej uthämtat paket tillkommer debiteringsavgift.
Transportskador
Är paketet skadat när du får det, anmäl det genast på platsen. Anmälningar om fraktskadade paket skall alltid göras till Posten (där du hämtade ut paketet) så snart som möjligt och senast inom 24 timmar efter mottagandet. Om varan har en skada som ej kan ha uppstått under leveransen, skall du göra en returanmälan och returnera varan till oss.

8. Ångerrätt, returer och öppet köp
-Du har full retur- och bytesrätt inom 14 dagar från att du mottagit varan, förutsatt att emballaget och varan är oanvänd och i samma skick som vid mottagande. Bytes- och returrätten gäller inte på underkläder.

-Vid retur eller byte av varor betalar du själv returfraktkostnaden. Om det däremot rör sig om en reklamation på grund av skadad vara eller att vi expedierat fel vara återbetalar vi dig för returfrakten samtidigt som vi återbetalar det du lagt ut för varan.

-Ett outlöst paket omfattas inte av ångerrätten.
Om du vill reklamera skadad eller defekt vara
Om varan är skadad, om något saknas vid leveransen eller om vi skickat fel vara till dig måste du alltid först göra en returanmälan inom skälig tid, innan du skickar varan tillbaka. Vid hantering av reklamationer tillämpas Konsumentköplagen. För att läsa om vilka regler som gäller inom ramen för denna lag, gå till www.konsumentverket.se
1. Mejla Kundtjänst på vonsven@vonsven.com så snart du upptäcker felet..
2. När du haft mejlkontakt med Kundtjänst skicka tillbaka den felaktiga varan. Bifoga även ett kvitto på returfrakten så återbetalar vi dig också för detta.
Adressen är:
Von Sven Kustom DeLuxe Artstore
Malmgårdsvagen 16-18
116 38 Stockholm
3. När vi fått varan och godkänt reklamationen återbetalar VSKD Artstore dig vad du lagt ut för varan. Var nog med att lämna ditt bankkontonummer på retursedeln, pengarna återbetalas inom några veckor.
-Vid byte eller retur står du för transportrisken.

-Om förpackningen som du fick din vara i fortfarande är i bra skick kan du förmodligen använda den för returen. Om du väljer en annan förpackning se då till att varan är ordentlig paketerad.
9. Personuppgifter

-Enligt lag måste vi be dig samtycka till att vi behandlar uppgifter om dig. Alla uppgifter som lämnas till oss eller som vi får del av när du besöker vår sajt kommer att behandlas av VSKD Artstore i egenskap av personuppgiftsansvarig.

-Informationen kommer att användas i syfte att vi vid köp ska kunna fullgöra våra åtaganden mot dig, uppmärksamma dig på erbjudanden inom dina personliga intresseområden samt i övrigt marknadsföringssyfte. VSKD Artstore kommer aldrig att låta en tredje part använda dina personuppgifter i marknadsföringssyfte om du inte själv godkänner detta.

-Du har rätt att efter begäran få ta del av de personuppgifter som finns registrerade om dig. Om de är felaktiga, ofullständiga eller irrelevanta har du rätt att begära att uppgifterna ska rättas eller raderas.
10. Force majeure

VSKD Artstore är befriad från påföljd för underlåtenhet att fullgöra viss förpliktelse enligt detta avtal, om underlåtenheten har sin grund i befriande omständighet enligt nedan och omständigheten förhindrar, försvårar eller försenar fullgörandet. Såsom befriande omständighet skall anses bl. a. myndighets åtgärd eller underlåtenhet, nytillkommen eller ändrad lagstiftning, konflikt på arbetsmarknaden, blockad, brand, översvämning, sabotage eller olyckshändelse av större omfattning. I force majeure ingår myndighets beslut som påverkar marknad och produkter negativt, t. ex. restriktioner i indikation, varningstexter, försäljningsförbud etc, onormal nedgång i marknaden.

Butiken använder OpenCart
VSKD artstore © 2018